Increase text size Decrease text size

Deepfit

Deepfit_OorDit toestel zit diep in het oor. Daardoor ziet u het toestel aan de buitenkant niet zitten. Voor veel mensen is dit wat ze het liefst willen. Van de buitenkant niet te zien en omdat het toestelletje in het oor geplaatst wordt, kunt u optimaal gebruik maken van uw oorschelp en de vorm van uw oor. Hierdoor hoort u op de meest natuurlijke wijze.

Omdat ieder oor uniek is, heeft ieder oor een 'eigen' op maat gemaakte oplossing nodig. Als het gehoorverlies meer ondersteuning nodig heeft dan dit kleine toestelletje kan bieden, als de gehoorgang relatief erg nauw is, of als deze erg reageert op het feit dat er iets in het oor zit, is deze techniek helaas (nog) niet geschikt. Samen met uw audicien kunt u kijken wat voor u het beste is.

Dit toestel zit diep in het oor. Daardoor ziet u het toestel aan de buitenkant niet zitten. Voor veel mensen is dit wat ze het liefst willen. Van de buitenkant niet te zien en omdat het toestelletje in het oor geplaatst wordt, kunt u optimaal gebruik maken van uw oorschelp en de vorm van uw oor. Hierdoor hoort u op de meest natuurlijke wijze.

Deepfit_PhonakOmdat ieder oor uniek is, heeft ieder oor een 'eigen' op maat gemaakte oplossing nodig. Als het gehoorverlies meer ondersteuning nodig heeft dan dit kleine toestelletje kan bieden, als de gehoorgang relatief erg nauw is, of als deze erg reageert op het feit dat er iets in het oor zit, is deze techniek helaas (nog) niet geschikt. Samen met uw audicien kunt u kijken wat voor u het beste is.

                                                              

Maak een Afspraak